محشي الباذنجان - fefefe

أحدث المشاركات

Post Top Ad

أعلن هنا

Post Top Ad

إعلانك هنا

الاثنين، 16 يناير 2017

محشي الباذنجان


المقادير

  • 3 x كوب عصير طماطم
  • 2 x كوب أرز عادى
  • 2 x عدد طماطم (مقطعة شرائح)
  • 1 x حزمة بقدونس طازج (مفروم ناعم)
  • 1 x حزمة كزبرة خضراء (مفروم ناعم)
  • 1 x كوب ماء
  • 1 x معلقة صغيرة ملح
  • 1 x عدد بصل
  • 1 x حزمة شبت (مفروم ناعم)
  • 1 x معلقة صغيرة نعناع
  • 0.5 x كيلو باذنجان

الخطوات

  1. فى طاسة هنضيف الزيت ونقلب فيه البصل لحد ما يدبل وبعدين  هنضيف عصير الطماطم والشبت والبقدونس والكزبرة.
  2. هنسيب عصير الطماطم يغلى وبعدين هنضيف الأرز للخليط ونقلبه  لمدة دقيقتين ويرفع من على النار.
  3. هنفتح الباذنجان ونغسله من جوه كويس ونحشية بخليط الأرز بس  مش للأخر علشان الأرز بينفش مع التسوية.
  4. فى حلة هنرص شرائح الطماطم وهنحط فوقيها الباذنجان المحشى  وهنضيف ملح وكوب ماء.
  5. هنسيب الحلة تغلى على نار عالية وبعدين هنوطى النار ونسيبه يستوى حوالى 155 دقيقة.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

أعلن هنا

التسميات

تواصل معنا

أكثر من 600,000+ يتابعون موقعنا عبر وسائل التواصل الإجتماعي إنظم إلينا الآن

أحدث الاخبار

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

عن الموقع

authorمرحباً، أسمي محمد وأنا هنا لأقدم لكم أحدث الطرق والنصائح في عالم الأنترنت والتكنلوجيا التي تثري حياتكم
معرفة المزيد ←

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *