- عدد الاشخاص : 3
المقادير
- 3 x عدد فص ثوم مهروس
- 2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
- 1 x معلقة كبيرة كارى أصفر
- 1 x رشة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
- 1 x رشة ملح (أو حسب الرغبة)
- 1 x عدد فلفل أخضر حلو (شرائح)
- 1 x عدد فلفل أصفر حلو (شرائح)
- 1 x عدد بصلة (مقطعة صغير)
- 0.5 x كيلو جمبرى (وسط)
- 0.25 x كيلو مشروم (شرائح)
الخطوات
- فى طاسة عميقة على النار نضع زيت الزيتون والبصل ونقلب حتى يذبل.
- ثم نضيف المشروم والثوم ونقلب حتى يذبلوا.
- ثم نضيف البسلة والفلفل الألوان ونقلب ثم نضيف الجمبرى.
- ثم نضيف الملح والفلفل والكارى ونقلب ثم نهدى النار ويترك لمدة عشر دقائق ثم يرفع من على النار ويقدم بالهنا والشفا.




ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق