- عدد الاشخاص : 5
المقادير
- 3 x معلقة صغيرة زبدة
- 3 x عدد صدور دجاج مخلية
- 3 x كوب كسكسي
- 3 x عدد فص ثوم مهروس
- 2 x عدد فلفل أحمر حلو (مقطع لشرائح)
- 2 x عدد فلفل أخضر حلو (مقطع لشرائح)
- 1.5 x معلقة صغيرة بهارات
- 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
- 1 x عدد بصلة (مقطع لشرائح)
- 1 x حزمة بصل أخضر (مقطع حلقات)
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
- 1 x عدد قرن فلفل حامى (مقطع شرائح - اختيارى)
- 1 x كوب مشروم (مقطع شرائح)
الخطوات
- فى طاسة غويطة على النار هندوب الزبدة وهنقلب فيها الدجاج بعد تقطيعه لشرائح لحد ما يتحول للون الذهبى.
- هنضيف البصل والثوم ونستمر فى التقليب لحد ما البصل يدبل.
- هنضيف المشروم والفلفل الحار والفلفل الحلو والبصل الأخضر ونقلب كويس.
- هنضيف الكسكسى والبهارات والملح والفلفل ونقلب كويس جدا.
- هنسيب الخليط على نار متوسطة لمدة 10 دقائق ويقدم ساخن.. بالهنا والشفا




ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق