المقادير
- 1 كيلو بطاطس.
- فلفل رومي ملون مقطع لمكعبات
- كوب جبن شيدر شرائح
- نصف كوب جبن موزريلا
- ملح وفلفل وبهارات
الطريقة
-قومي بغسل البطاطس جيداً ثم سلقها.
– قشرى البطاطس ثم قومى بتقطيعها لحلقات ثم هرسها .
-قومي بدهن صينية الفرن البايركس بزيت الزيتون ثم قومي بوضع نصف كمية البطاطس ورشي عليها قليل من زيت الزيتون والملح والفلفل والبهارات.
– انثري فوقها الفلفل الرومي المقطع , ثم شرائح الجبن.
– ضعى الكمية المتبقية من البطاطس وقومي بتغطية الوجه بجبن الموزريلا وادخليها الفرن حتي تتحمر من الأعلي, وقدميها ساخنة



ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق