محشى فلفل بالجبنة - fefefe

أحدث المشاركات

Post Top Ad

أعلن هنا

Post Top Ad

إعلانك هنا

الجمعة، 13 يناير 2017

محشى فلفل بالجبنة



المقادير

  • 200 x جرام أرز عادى
  • 100 x جرام جبنة موزريلا
  • 6 x عدد فلفل أخضر حلو
  • 4 x معلقة كبيرة زيت زيتون
  • 3 x عدد طماطم (مقطعة)
  • 3 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (ناعم)
  • 2 x عدد فص ثوم مهروس
  • 1 x معلقة صغيرة بهارات
  • 1 x عدد بصلة مفرومة
  • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
  • 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
  • 1 x معلقة كبيرة صلصة طماطم

الخطوات

  1. هنقطع رأس الفلفل وهننضفه من البذور كويس.
  2. فى طاسة على النار هنضيف زيت وهنقلب فيه البصل والثوم لحد ما  يتحمروا قليلا.
  3. هنضيف الطماطم المقطعة وهنسيبها عل النار لمدة ٥ دقائق مع  التقليب الخفيف وبعدين نضيف الملح و البهارات.
  4. هنرفع الطاسة من على النار وهنضيف الجبنة الموزاريلا والارز ونقلب  الخليط كويس.
  5. هنحشي الفلفل بالخليط وهنرش باقي الجبنة على الوجه.
  6. هندخل الصينية الفرن لحد ما الجبنة تسيح والوجه يحمر.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

أعلن هنا

التسميات

تواصل معنا

أكثر من 600,000+ يتابعون موقعنا عبر وسائل التواصل الإجتماعي إنظم إلينا الآن

أحدث الاخبار

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

عن الموقع

authorمرحباً، أسمي محمد وأنا هنا لأقدم لكم أحدث الطرق والنصائح في عالم الأنترنت والتكنلوجيا التي تثري حياتكم
معرفة المزيد ←

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *